• Menu
  • Menu

Bezoek Doel

Bezoek

Een bezoek aan Doel is steeds mogelijk. Respecteer daarbij de rust en de bewoners. Vanaf 18u s’avonds en in het weekend dient u in het bezit te zijn van een electronische identiteitskaart om het dorp binnen te rijden.

Geleide wandelingen in Doel en de polder

De gidsen in Doel staan vaak zelf al jarenlang mee op de barricaden voor het behoud van hun streek. Voor een gewone rondleiding in Doel met een groep mag u ongeveer 1,5 uur rekenen. Maar wij maken ook rondleidingen op maat die korter of langer duren. Daarbij kan ook een bezoek gebracht worden aan de bedreigde polders en omliggende gehuchten, een deel van de haven op Linkeroever, het Verdronken land van Saeftinge. Naargelang de interesse kan de focus bijkomend op natuur, landbouw of erfgoed liggen. Een rondleiding in Doel is gemakkelijk te combineren met een bezoek aan het lokale PolderMAS, het bezoekerscentrum Saeftinghe of fort Liefkenshoek. Contacteer info@doel2020.org

Ontmoetingscentrum de Doolen, Engelsesteenweg 8

De Doolen is een ontmoetingsplaats voor Doelliefhebbers en is geregeld open op zondag vanaf 14 u tot ongeveer 18u.
Er is een uitgebreide infostand en de waard en aanwezige Doelenaars staan iedereen graag te woord.

De Doolen organiseert ook regelmatig activiteiten.
Deze worden afzonderlijk aangekondigd via de nieuwsbrief ‘Nieuws uit Doel’, www.doel2020.org of de facebookpagina van Doel2020.

Meer informatie of inschrijven op de nieuwsbrief: info@doel2020.org

Horeca

Doel 5, Pastorijstraat 8
Café – taverne, open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12u.

De Spuikom, Doel-Dijk
Het clubhuis van vzw De Noord is open op weekends en feestdagen en na reservatie (0479/47.06.12 of de-spuikom@hotmail.com)

de Molen, Scheldemolenstraat 6
gesloten voor renovatie

Overnachten

B&B De Zilte Schorre

B&B Arenberghoeve

Campspace